Aangenaam

Over ons

Ons verhaal

Willeke Hairfashion-Nails-Visagie

Willeke Hairfashion-Nails-Visagie bestaat inmiddels 38 jaar en behoort tot de meest milieubewuste kapsalons van Nederland. Wij hebben een vast team van zes professionele medewerkers die al jaren met elkaar samenwerken. De haarstylisten en schoonheidsspecialisten hebben de beschikking over de modernste apparatuur waardoor wij samen met hun vakmanschap een top kwaliteit leveren. De kapsalon straalt een moderne en aangename sfeer uit. De behandeling is hierdoor niet alleen een knipbeurt maar een feestje.

Ons team

Marja_kapsalon-willeke

Marja van den Kleyenberg

Heeft in 1980 Kapsalon Willeke opgericht en is sindsdien de stuwende kracht achter het ambitieus styliste team. Marja is gediplomeerd haarstylist, schoonheidsspecialist, nagelspecialist en gecertificeerd haarwerker.

Marieke_kapsalon-willeke

Marieke de Wild

Is sinds 1998 werkzaam bij ons en is een gediplomeerd allround hairstyliste. Zij is gespecialiseerd in haarverlengingen /opvulling en opsteken. Wimperverlenging en visagie

Joyce_kapsalon-willeke

Joyce Waterman

Is sinds 1999 werkzaam bij ons. Zij is een allround medewerkster en is gediplomeerd hairstyliste, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Zij is gespecialiseerd in haarverlenging/opvullen en opsteken. Als schoonheidsspecialiste beschikt zij over zeer goede technische vaardigheden voor gezichtsmassage dames en heren, hot stone behandeling en visagie.

monique_kapsalon-willeke

Monique De Looff-Geldof

Is sinds juni 2018 werkzaam bij ons en is een gediplomeerd allround hairstyliste met 10 jaar ervaring.

Anja_kapsalon-willeke

Anja Krijger

Is sinds 2006 werkzaam bij ons en is een gediplomeerd hairstyliste en gediplomeerd nagelstyliste. Sinds oktober 2013 is Anja een gecertificeerd haarwerker.

Sherlyn_kapsalon-willeke

Sherlyn van der Ven

Is gestart als stagiaire bij ons team en heeft haar opleiding tot allround hairstylist met een diploma succesvol afgesloten. Sherlyn volgt nu een opleiding tot pedagoog, zij vind het kappersvak nog steeds heel erg leuk en help ons nu op woensdag en zaterdag

Sharon_kapsalon-willeke

Sharon Steketee

Sharon werkt als stagiaire bij ons sinds februari 2019. Zij volgt, als 2de jaars student de cursus all round styliste op de kappersacademie te Rotterdam. Zij vertrouwd erop in augustus af te studeren.

Sharon is tevens een gediplomeerd schoonheidsspecialist en zeer bedreven in wimperverlenging.

Verrassing

Kadobon

Leuk om te geven. Nog leuker om te krijgen.
Vraag in onze salon naar de mogelijkheden.